Graphic Fish Webdesigner uit Friesland

Elke website op maat. Ik ben er voor vorm + inhoud van jouw website.

Maatwerk & Meedenker

Met mijn inlevingsvermogen lever ik elk product op maat. Passend bij jouw bedrijf en doelgroep.

Ik ben Karin Willekes, het gezicht achter Graphic Fish. Creativiteit voert de boventoon in veel dingen die ik dagelijks doe. 

Ik ben al meer dan 20 jaar met webdesign en vormgeving. Het liefst voeg ik altijd iets unieks, een gouden randje toe.

Mijn drijfveer is het beste uit je organisatie te halen. Ik ben een sociaal mens en zit graag met klanten aan tafel. Daar krijg ik inspiratie van, want ik maak kennis met jou en wat wat jij wilt laten zien of verkopen. Ik leer je graag kennen om een persoonlijke relatie op te bouwen.

Met altijd jou doelgroep en jou wensen in gedachten ga ik aan de slag. Ik ontwerp hoofdzakelijk websites en webshops. Daarnaast doe ik ook veel grafische klussen, zoals huisstijl ontwerp en het verzorgen van drukwerk.

Ik denk mee en laat je bedrijf onderscheiden van je concurrentie.

Zelfstandig webdesigner en vormgever Karin Willekes
grafische vormgeving voor het versterken van je bedrijfsimago

Heldere boodschap

Voor mij is het vanzelfsprekend dat een ontwerp mooi moet zijn en de boodschap helder.

Ik ben vaardig in het maken van websites in WordPress met Elementor en WooCommerce voor webshops. Ik werk met de grafische Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Ook verzorg ik zoekmachine optimalisatie (SEO).

Webshop houten telefoonhoesjes