De identiteit van jouw bedrijf visualiseren

Een herkenbaar bedrijfsimago in alle soorten van communicatie.

Een goed ontwerp

Maken we samen

Mijn drijfveer is creativiteit tot bloei te laten komen, zodat routines worden doorbroken. Door te werken zonder grenzen bereik je betere en mooiere resultaten. Samen gaan we aan de slag om de identiteit van jouw bedrijf te ontdekken en te visualiseren.

Met net dat beetje meer ontwikkel je website, huisstijl en drukwerk. Dit alles in overleg, zodat je betrokken blijft als klant. Het gaat tenslotte om jouw bedrijfsimago en hoe wij die op de kaart gaan zetten. 

Met dus de aandacht die het ontwerpproces verdient ontstaat er een verrassend resultaat. Met kwaliteit waar je “U” tegen zegt.

Opmaak & Drukwerk

Creatief vormgever van A tot Z

In mijn 20 jaar lange carrière heb ik veel ervaring opgedaan met opmaak voor drukwerk en hiervoor heb ik mijn vaste leveranciers in Friesland. Voor elke opdracht heb ik het juiste betaalbare adres. Een goed ontwerp moet natuurlijk ook goed gedrukt worden.