Ontdek de identiteit van jouw bedrijf

Ga voor een herkenbaar bedrijfsimago van A tot Z. Start samen met mij een ontwerpproces met 100% aandacht voor resultaat en kwaliteit.

Net dat beetje meer

Mijn drijfveer is creativiteit tot bloei te laten komen, zodat routines worden doorbroken. Door te werken zonder grenzen bereik je betere en mooiere resultaten. Samen gaan we aan de slag om de identiteit van jouw bedrijf te ontdekken en te visualiseren.

Met net dat beetje meer ontwikkel ik je website, huisstijl en drukwerk. Dit alles in overleg, zodat je betrokken blijft als klant. Het gaat tenslotte om jouw bedrijfsimago en hoe wij die op de kaart gaan zetten. 

Met dus de aandacht die het ontwerpproces verdient ontstaat er een verrassend resultaat. Met kwaliteit waar je “U” tegen zegt.

Huisstijl van a tot z
Met Karin is het prettig en snel schakelen. Ze denkt creatief mee en draagt zodoende binnen onze organisatie super bij aan veel verschillende projecten.
AmarantBakkers Groep
AmarantBakkers Groep
03/05/2024
Karin heeft een super mooie webshop voor ons gemaakt en was altijd super snel met reageren en dingen aanpassen. Bedankt Karin! Groetjes Marit & Sietse
Sietse de Vries
Sietse de Vries
23/04/2024
Erg tevreden, luisterde goed naar mijn wensen en ik heb een uniek website! Bij twijfelen, gewoon doen. Ik raad Karin zeker aan.
Sofia B.
Sofia B.
04/08/2023
Karin, je hebt veel geduld met me gehad. Door jouw ervaring durf je erop te vertrouwen dat t goedkomt. Ook als ik gedurende het ontwerpproces de héle tijd van gedachten verander. Kunnen we het niet zo doen? En zus? Dank, Karin, voor je goede zorgen. Ik zal je van harte aanbevelen bij anderen. Met groet, Pieter
Pieter van der Mark
Pieter van der Mark
02/02/2023
Voor mijn nieuwe bedrijf heeft Karin de domeinnaam geregistreerd en een logo ontwikkeld. Karin heeft de gave om na één gesprek al met een aantal hele goede opties te komen, die exact bij mij en het bedrijf passen. Het heeft dan ook niet lang geduurd om vanuit die opties tot het eindresultaat te komen. Karin heeft me weer positief verrast met hoe het hele proces is gegaan en ik ben ontzettend blij met het logo!
Krista Folkers
Krista Folkers
24/01/2023
Karin denkt goed mee , ze begrijpt goed waar het over gaat en levert een keurig product af Harmen Ament
Harmen Ament
Harmen Ament
18/01/2023
Al meer dan 10 jaar maak ik gebruik van de diensten van Karin ( Graphic Fish ) Onlangs heeft zij naar volle tevredenheid mijn website geheel vernieuwd. Ze pakt alles voortvarend aan, communiceert op een heldere manier en heeft goede en praktische ideeën. Dat werkt zeer prettig.
Christiaan Schutte
Christiaan Schutte
25/10/2022
Het is erg prettig samenwerken met Karin. Ze is open in de communicatie, praktisch en efficiënt. Ze heeft onze website een nieuwe look gegeven waar ik veel positieve reacties op heb ontvangen. Ik ben erg blij en heel tevreden met de overstap naar Graphic Fish.
Suzan Wijnbergen
Suzan Wijnbergen
10/08/2022
Via een Linkedin connectie kwam ik in contact met Karin van Graphic Fish. Ik was toe om mijn zelf gemaakte simpele website te laten vervangen met een door een professional geproduceerde. Ik ben bijzonder verrast door de creativiteit van het ontwerp, de uitwerking, de punctualiteit en het binnen tijdsafbraak van oplevering. een groot compliment waard. Bedankt voor de vlotte en leuke samenwerking!
Hans Westerveld
Hans Westerveld
15/09/2021
Karin is een vakvrouw, professioneel en heeft een half oor nodig om een flitsende website te maken. Chapeau Karin!
Cor Oevering
Cor Oevering
09/07/2021

Opmaak & Drukwerk

Creatief vormgever van A tot Z

In mijn 22 jaar lange carrière heb ik veel ervaring opgedaan met opmaak voor drukwerk en hiervoor heb ik mijn vaste leveranciers in Friesland. Voor elke opdracht heb ik het juiste betaalbare adres. Een goed ontwerp moet natuurlijk ook goed gedrukt worden.

brochure ontwerp