Hierom kies je voor Graphic Fish

Klanten vertellen

Via een Linkedin connectie kwam ik in contact met Karin van Graphic Fish. Ik was toe om mijn zelf gemaakte simpele website te laten vervangen met een door een professional geproduceerde. Ik ben bijzonder verrast door de creativiteit van het ontwerp, de uitwerking, de punctualiteit en het binnen tijdsafbraak van oplevering. een groot compliment waard. Bedankt voor de vlotte en leuke samenwerking!
Hans Westerveld
Hans Westerveld
15/09/2021
Karin is een vakvrouw, professioneel en heeft een half oor nodig om een flitsende website te maken. Chapeau Karin!
Cor Oevering
Cor Oevering
09/07/2021
Graphic Fish heeft verschillende websites voor mij gemaakt. Een fijne samenwerking, kundig en snel.
Patty Koot
Patty Koot
30/06/2021
Erg tevreden over Graphic Fish. Karin Willekes (eigenaar) sloeg vrijwel direct de spijker op de kop met het uitwerken van logo en huisstijl. Verder erg tevreden over de opgeleverde website.
P Vision
P Vision
21/01/2021
Karin heeft voor mijn bedrijf een fantastische website gemaakt. Ik heb erg prettig met haar samengewerkt. Ze ging net zo lang door tot alles perfect werkte! Ze kwam met creatieve ideeën en oplossingen. Erg tevreden!
A DeJong
A DeJong
13/01/2021
Hendrik van der Wal
Hendrik van der Wal
01/10/2020
We werken heel graag met Graphic Fish voor ons merk Pick & Pack. Na een kort uitleg van de opdracht wordt er door Karin snel gereageerd en ze begrijpt direct wat we bedoelen. Ze komt zelf met creatieve ideeën/oplossingen en werkt kundig en snel. Wat ons betreft een toppertje!
Irmgard Dahlkamp
Irmgard Dahlkamp
16/09/2020
Sietse De Vries
Sietse De Vries
27/05/2020
Ik werk inmiddels al 4 jaar samen met Karin Willekes van Graphic Fish. Zij heeft er mede voor gezorgd dat mijn webshop de uitstraling heeft die ik wil. Ze blijft meedenken met mijn bedrijf. Fijn in de omgang!
Annet De Jong
Annet De Jong
27/05/2020
Wij werk nu al een paar jaar met dit bedrijf en nu recent weer maar wat een fijne vakvrouw ze begrijpt wat je wilt en denkt vooruit echt een aanrader
alexander weggelaar
alexander weggelaar
11/05/2020