Kom hoger in Google

Wees de concurrent een stap voor.

Optimaliseer je website

Graphic Fish als online marketeer​

Als je een website hebt, ontkom je niet aan Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Wanneer je je website optimaliseert voor zoekmachines, lig je direct een stap voor op concurrenten! Zonder zoekmachine optimalisatie wordt je website veel moeilijker of helemaal niet gevonden.

SEO klinkt je vast technisch in de oren. Ik maak het graag begrijpelijk voor je. Met zoekmachine optimalisatie perfectioneer je de website voor het beter vindbaar maken van de pagina’s in de zoekresultaten van zoekmachines. Het liefst gratis.

Je positie in de zoekresultaten is afhankelijk van vele factoren en berekeningen die gemaakt worden. Ik zet alles in om je website zo hoog mogelijk in de ranking te laten verschijnen.

wordpress website op maat laten maken

Online Adverteren

Google Ads

Met het instellen van een campagne bij Google Ads worden er advertenties gemaakt met als doel dat de website meer wordt bezocht. Waardoor jij hoger scoort in de ranking van Google. Pas als er op de advertentie geklikt wordt betaal je.

Krijg meer leads en naamsbekendheid en start vandaag nog met het opzetten van je Google Ads. Wil je dit uitbesteden? Stuur mij dan een e-mail.

en doelgerichte WordPress website op maat.