Hoe scoor je hoger met je website?

Optimaliseer je website voor Google.

Optimaliseer je website voor zoekmachines

Graphic Fish als online marketeer​

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA), voorheen AdWords, zijn belangrijk en van toegevoegde waarde voor het goed vinden van je website in Google. 

Een hoge positie in Google kan ik helaas niet garanderen. Je positie is afhankelijk van vele factoren en berekeningen die door Google wordt gemaakt. Ik zet natuurlijk alles in om je website zo hoog mogelijk in de ranking te laten verschijnen.

Hoger in Google

Je online vindbaarheid vergroten

Met zoekmachine optimalisatie perfectioneren wij de website voor het beter vindbaar maken van de pagina’s in de gratis zoekresultaten van zoekmachines.

Samen bespreken wij met jou op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden. Dit instellen kan binnen de website zelf en zorgt niet voor terugkerende kosten of kosten per klik. Het gaat hierbij puur om de vormgeving van het zoekresultaat in de Google pagina’s. Een pakkende titel met een heldere omschrijving, zodat mensen op jou website gaan klikken.

Online Adverteren

Google Ads

Met het instellen van een campagne bij Google Ads worden er advertenties gemaakt met als doel dat de website meer wordt bezocht en hoger scoort in de ranking van Google. Als er op de advertentie geklikt wordt, dan betaal je pas. 

Samen stellen wij in welk budget je maandelijks wilt gebruiken voor online adverteren. Krijg meer leads en naamsbekendheid en start vandaag nog met het opzetten je Google Ads. Wil je Google AdWords uitbesteden? Stuur mij dan een e-mail.

Scroll naar top