Werkwijze webdesign

Samen aan de slag om de identiteit van jouw bedrijf te visualiseren.

Webdesign & Vormgeving

Van A tot Z

Zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven help ik met het zoeken van hun visuele identiteit. Het resultaat? De vormgeving van je huisstijl en website straalt uit waar je onderneming voor staat. Deskundig en met zorg uitgevoerd in WordPress.

Hieronder de stappen die we maken binnen het ontwerpproces.

wordpress website op maat laten maken
 • Brainstormen & Schetsen

  Een goed ontwerp, maken we samen​. In de eerste fase bepalen jij en ik de inhoud van de website. Hierbij zijn antwoorden noodzakelijk op vragen zoals; Wat is je doel? Wie wil je bereiken? Wat wil je uitstralen en wat wil je gaan verkopen?

  We gaan aan de slag met het schrijven van relevante tekst. Het maken van originele foto's mogen niet ontbreken. Ik geef je graag tips voor het maken van zoekmachine gerichte tekst en het maken van beeldmateriaal.

 • Ontwerp & Realisatie

  Na onze brainstorm sessie ga ik aan de slag met het schetsen van de website. Jouw digitale identiteit komt nu tot leven in een responsive WordPress website.

  Voor een webshop stellen we betalingsmogelijkheden in en zorgen we er natuurlijk voor dat alles veilig is ingesteld.

  Tijdens het gehele proces hebben jij en ik contact voor de nodige feedback.

  De website wordt uiteraard opgeleverd zodra jij 100% tevreden bent!

 • Online marketing

  Alleen een mooie website is niet genoeg. Om meer bezoekers naar je website te trekken is er online marketing nodig.

  We gaan samen meerdere kanalen inzetten om bezoekers naar je website te krijgen. Dit kan door gebruik te maken van zoekmachineoptimalisatie voor Google, GoogleAds (voorheen AdWords) en Social Media.

  Je Social Media berichten en plaatjes kun je inplannen met een overzichtelijk platform. Zo kun je LinkedIn, Facebook en bijvoorbeeld Instagram gebruiken om je producten en diensten onder de aandacht te brengen.