Voor elke ondernemer een website op maat

Geen enkel bedrijf kan zonder een website. Het is toch zonde als potentiële klanten jouw bedrijf niet online kunnen vinden? Met meer dan 20 jaar ervaring bouwt Graphic Fish websites en webshops voor ondernemers die online gevonden willen worden. Een website op maat is de mogelijkheid om je van de concurrentie te onderscheiden.

Tijd voor een website

Gebruiksvriendelijk & Doordacht

Ik hoef je vast niet te vertellen dat je website veel meer is dan een online visitekaart. Geen enkel bedrijf kan zonder een website. Potentiële klanten kunnen je anders niet op internet vinden en dat is zonde! Je website is je visitekaartje, maar wel eentje die 24/7 informatie over je dienstverlening biedt.

Wat het doel van je website ook is, bezoekers moeten snel vinden waarnaar ze op zoek zijn. Zonder dat ze zelf over de volgende stap moeten nadenken. Naast het toepassen van deze gebruiksvriendelijkheid is er veel meer waar je bij webdesign op moet letten.

Een website moet in deze tijd op elk apparaat goed getoond worden. Daarnaast is snelheid ook belangrijk. Anders haken bezoekers binnen enkele seconden af.

Laat jij met jouw website de juiste indruk achter?

Kies uit 20 prints en stel zelf je tiffin samen

Krijg jij de juiste klanten?

Professioneel online

Goedkoop je website online zetten is een meevaller, maar krijg je ook daadwerkelijk (de juiste) klanten op je website? Is er goed nagedacht over het doel van je website, kleur, lettertypes, indeling, user experience en klantreis? Deze onderdelen zijn noodzakelijk voor een goed resultaat!

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een website. Meestal is de reden hiervoor om de kosten te drukken. Maar heb jij zelf alle kennis in huis?

Wil je het maximale uit je website halen? Laat mij je helpen met een doordachte website. Met deze tijdwinst kun jij met je klanten en werkzaamheden bezig houden. Ik help je altijd verder, ook na oplevering. Neem vrijblijvend contact op.

webdesign voor teambuilding
Webshop ontwerp House of Bamboo

Zelf je website updaten

Ik help je altijd verder, ook na oplevering

Geen zorgen, ik leg je stap voor stap uit hoe je je website moet onderhouden en kunt updaten. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig.

Ik geef je daarnaast ook SEO tips waarmee je pakkende teksten schrijft om gevonden te worden door Google.

Heb je een bestaande website en is deze toe aan een opfrisbeurt? Of wil je dat website je huidige website een mobielvriendelijk design krijgt? Schakel mij dan in.

wordpress website op maat laten maken

Hoe zou het voor je zijn…​​

Responsive website voor Aqua Delight Waterontharders Leeuwarden