Iedereen een website op maat

Geen enkel bedrijf kan zonder een website. Het is toch zonde als potentiële klanten jouw bedrijf niet online kunnen vinden? Met meer dan 20 jaar ervaring bouwt Graphic Fish websites en webshops voor ondernemers die online gevonden willen worden. Een website op maat is de mogelijkheid om je van de concurrentie te onderscheiden.

Tijd voor een website

Ik hoef je vast niet te vertellen dat je website veel meer is dan een online visitekaart. Geen enkel bedrijf kan zonder een website. Potentiële klanten kunnen je anders niet op internet vinden en dat is zonde! Je website is je visitekaartje, maar wel eentje die 24/7 informatie over je dienstverlening biedt.

Wat het doel van je website ook is, bezoekers moeten snel vinden waarnaar ze op zoek zijn. Zonder dat ze zelf over de volgende stap moeten nadenken. Naast het toepassen van deze gebruiksvriendelijkheid is er veel meer waar je bij webdesign op moet letten.

Een website moet in deze tijd op elk apparaat goed getoond worden. Daarnaast is snelheid ook belangrijk. Anders haken bezoekers binnen enkele seconden af.

Laat jij met jouw website de juiste indruk achter?

O-Live website
dagverse zuivel producten kaasboer siebren

Heb jij alle kennis in huis?

Goedkoop je website online zetten is een meevaller, maar krijg je ook daadwerkelijk (de juiste) klanten op je website? Is er goed nagedacht over het doel van je website, kleur, lettertypes, indeling, user experience en klantreis? Deze onderdelen zijn noodzakelijk voor een goed resultaat!

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een website. Meestal is de reden hiervoor om de kosten te drukken. Maar heb jij zelf alle kennis in huis?

Wil je het maximale uit je website halen? Laat mij je helpen met een doordachte website. Met deze tijdwinst kun jij met je klanten en werkzaamheden bezig houden. Neem vrijblijvend contact op.

webdesign voor teambuilding
Webshop ontwerp House of Bamboo

Wat kost een website?

De kosten voor het laten maken van een website zijn van meerdere factoren afhankelijk. Mijn prijzen voor een maatwerk website hangen af van jouw wensen. In mijn prijslijst zijn een aantal pakketten gepubliceerd.

Maatwerk
De prijzen zijn altijd voor een maatwerk website inclusief grafisch ontwerp en technische realisatie van de website. Ik ben altijd duidelijk over de prijs, dus geen verborgen kosten achteraf.

Support na oplevering
Je kan na oplevering van je website niet direct alles zelf. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om kosteloos supportvragen te stellen.

Help, er is iets mis met mijn website!
Zitten er binnen 2 maanden na oplevering fouten in je website? Waardoor je website niet correct functioneert? Dan los ik die kosteloos voor je op.

Het kan voorkomen dat een website opeens niet meer naar behoren werkt. Websites kunnen verouderen. Dit kan te maken hebben met updates, php versies, hackers of andere ontwikkelingen. Het kan ook gebeuren dat je zelf aan de slag bent gegaan met je site en je een foutje hebt gemaakt. Voor het oplossen van dit soort “problemen” bereken ik mijn uurtarief.

Responsive website voor Aqua Delight Waterontharders Leeuwarden
Erg tevreden, luisterde goed naar mijn wensen en ik heb een uniek website! Bij twijfelen, gewoon doen. Ik raad Karin zeker aan.
Sofia Bassou
Sofia Bassou
04/08/2023
Karin, je hebt veel geduld met me gehad. Door jouw ervaring durf je erop te vertrouwen dat t goedkomt. Ook als ik gedurende het ontwerpproces de héle tijd van gedachten verander. Kunnen we het niet zo doen? En zus? Dank, Karin, voor je goede zorgen. Ik zal je van harte aanbevelen bij anderen. Met groet, Pieter
Pieter van der Mark
Pieter van der Mark
02/02/2023
Voor mijn nieuwe bedrijf heeft Karin de domeinnaam geregistreerd en een logo ontwikkeld. Karin heeft de gave om na één gesprek al met een aantal hele goede opties te komen, die exact bij mij en het bedrijf passen. Het heeft dan ook niet lang geduurd om vanuit die opties tot het eindresultaat te komen. Karin heeft me weer positief verrast met hoe het hele proces is gegaan en ik ben ontzettend blij met het logo!
Krista Folkers
Krista Folkers
24/01/2023
Karin denkt goed mee , ze begrijpt goed waar het over gaat en levert een keurig product af Harmen Ament
Harmen Ament
Harmen Ament
18/01/2023
Al meer dan 10 jaar maak ik gebruik van de diensten van Karin ( Graphic Fish ) Onlangs heeft zij naar volle tevredenheid mijn website geheel vernieuwd. Ze pakt alles voortvarend aan, communiceert op een heldere manier en heeft goede en praktische ideeën. Dat werkt zeer prettig.
Christiaan Schutte
Christiaan Schutte
25/10/2022
Het is erg prettig samenwerken met Karin. Ze is open in de communicatie, praktisch en efficiënt. Ze heeft onze website een nieuwe look gegeven waar ik veel positieve reacties op heb ontvangen. Ik ben erg blij en heel tevreden met de overstap naar Graphic Fish.
Suzan Wijnbergen
Suzan Wijnbergen
10/08/2022
Via een Linkedin connectie kwam ik in contact met Karin van Graphic Fish. Ik was toe om mijn zelf gemaakte simpele website te laten vervangen met een door een professional geproduceerde. Ik ben bijzonder verrast door de creativiteit van het ontwerp, de uitwerking, de punctualiteit en het binnen tijdsafbraak van oplevering. een groot compliment waard. Bedankt voor de vlotte en leuke samenwerking!
Hans Westerveld
Hans Westerveld
15/09/2021
Karin is een vakvrouw, professioneel en heeft een half oor nodig om een flitsende website te maken. Chapeau Karin!
Cor Oevering
Cor Oevering
09/07/2021
Graphic Fish heeft verschillende websites voor mij gemaakt. Een fijne samenwerking, kundig en snel.
Patty Koot
Patty Koot
30/06/2021
Erg tevreden over Graphic Fish. Karin Willekes (eigenaar) sloeg vrijwel direct de spijker op de kop met het uitwerken van logo en huisstijl. Verder erg tevreden over de opgeleverde website.
P Vision
P Vision
21/01/2021