Graphic Fish

Voor zowel vorm als inhoud van jouw website.

Maatwerk & Meedenker

Met oog voor schoonheid en detail lever ik net dat ietsje meer. Met mijn inlevingsvermogen, lever ik elk product passend bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Ik ben Karin Willekes, het gezicht achter Graphic Fish. Creativiteit voert de boventoon in veel dingen die ik dagelijks doe. Daarom ben ik meer dan 20 jaar geleden de weg in geslagen van webdesign en vormgeving.

Ik ben altijd op zoek naar iets unieks, een gouden randje. Het leveren van gewoon goed werk, mag hier nooit onder lijden

Persoonlijk & Onderscheidend

Mijn drijfveer is het beste uit je organisatie te halen. Ik ben een sociaal mens en zit graag met klanten aan tafel. Daar krijg ik inspiratie van, want ik maak kennis met jou en wat wat jij wilt laten zien of verkopen. Ik leer je graag kennen om een persoonlijke relatie op te bouwen.

Met altijd jou als klant in gedachten ga ik aan de slag met kleurgebruik, beeldmateriaal, lettertypes en stijl. Ik design hoofdzakelijk websites en webshops. Daarnaast doe ik ook veel grafische klussen, zoals huisstijl ontwerp en het verzorgen van drukwerk.

Tijdens het proces heb ik regelmatig even contact met jou om even af te stemmen. Samen komen we tot een ontwerp dat werkt voor zowel jouw bedrijf als jouw klant. Ik denk mee en laat je bedrijf onderscheiden van je concurrentie.

Heldere boodschap

Het is voor mij vanzelfsprekend dat een ontwerp mooi moet zijn en de boodschap helder.

Ik ben vaardig in het maken van websites in WordPress met Elementor en WooCommerce voor webshops. Ik werk met de grafische Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Ook verzorg ik zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Analytics en Google Ads.

Profiteer van de kennis en ervaring die ik de afgelopen twintig jaar heb opgedaan.