Webdesigner Graphic Fish uit Friesland

Ik ben er voor vorm + inhoud + blijvende relatie

Maatwerk & Meedenker

Ik ben Karin Willekes, het gezicht achter Graphic Fish. Met mijn inlevingsvermogen lever ik elk product op maat. Passend bij jouw bedrijf en doelgroep. Dat doe ik al meer dan 22 jaar met veel passie.

Veel klanten zeggen dat ik aanvoel wat zij niet onder woorden kunnen brengen. Het resultaat is een passende website of huisstijl; Precies zoals zij het wilden hebben. Een mooier compliment kan ik niet krijgen!

Ik ben een sociaal mens en zit graag met klanten aan tafel. Daar krijg ik inspiratie van, want ik maak kennis met jou en met je omgeving. Sfeer proeven en elkaar leren kennen is de eerste stap. Met mij bouw je aan een persoonlijke relatie die niet stopt bij het voltooien van je opdracht. Ook na oplevering kan je met al je vragen bij mij terecht. Ik bied technisch support en laat je dus niet zitten. Voor een bakje koffie of brainstorm sessie, mag je mij altijd vrijbijvend bellen.

Ik ontwerp hoofdzakelijk websites en webshops. Daarnaast doe ik ook veel grafische klussen, zoals huisstijl ontwerp en het verzorgen van drukwerk. Voor mij is het vanzelfsprekend dat een ontwerp mooi moet zijn en de boodschap helder.

Ik gebruik WordPress samen met Elementor en WooCommerce voor het bouwen van websites en webshops. Daarnaast werk ik met de grafische Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Ook verzorg ik zoekmachine optimalisatie (SEO).

Ik ben creatief en brainstorm met je mee als je een website of vormgeving nodig hebt. Laten we kennismaken.

Waarom kies je voor mij?
Zelfstandig webdesigner en vormgever Karin Willekes