WordPress Website op maat laten maken | Graphic Fish

Het gezicht achter

Graphic Fish

Als gevoelsmens met oog voor schoonheid en detail lever ik net dat ietsje meer. 

Ik ben Karin Willekes (41) : het gezicht achter Graphic Fish. Creativiteit voert de boventoon in veel dingen die ik dagelijks doe. Daarom ben ik meer dan 20 jaar geleden de weg in geslagen van webdesign en vormgeving.

Ik ben altijd op zoek naar iets unieks, een gouden randje. Het leveren van gewoon goed werk, mag hier nooit onder lijden.

Met mijn inlevingsvermogen, lever ik een product dat past bij de klant en bij het bedrijf. Ik zet een bedrijf op de kaart met een allesomvattende presentatie. 

Persoonlijke relatie

Mijn drijfveer is het beste uit je organisatie te halen. Ik ben een sociaal mens en zit daarom graag met klanten aan tafel. Daar krijg ik inspiratie van, want ik maak kennis met jou en jou dienst /product. Ik leer je graag kennen, om een persoonlijke relatie op te bouwen.

Met altijd jou als klant in gedachten ga ik aan de slag met kleurgebruik, beeldmateriaal, lettertypes en stijl. Ik design hoofdzakelijk websites en webshops. Daarnaast doe ik ook veel grafische klussen, zoals huisstijl ontwerp en het verzorgen van drukwerk.

Tijdens het proces heb ik regelmatig even contact met jou om even af te stemmen. Samen komen we tot een ontwerp dat werkt voor zowel jou bedrijf als jou klant. Ik denk mee en laat je bedrijf onderscheiden van je concurrentie.

Helder en mooie boodschap

Ik stap open minded in het ontwerpproces en ga aan de slag met kleurgebruik, beeldmateriaal, lettertypes en stijl. Ik design hoofdzakelijk websites en webshops. Daarnaast doe ik ook veel grafische klussen, zoals huisstijl ontwerp en het verzorgen van drukwerk. 

Het is vanzelfsprekend dat een ontwerp mooi is en de boodschap helder. Het liefst werk ik zonder kaders, even los van de standaard, om zo tot verrassende resultaten te komen. In mijn ogen komt creativiteit het beste tot bloei als routines worden doorbroken.

Naast vormgeving en webdesign ben ik ook regelmatig bezig met fotografie en aquarel illustraties. Daarvan krijg ik een lach op mijn gezicht, het werkt heel ontspannend.

Ik ben vaardig in het maken van websites in WordPress en de grafische Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Ook verzorg ik zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Analytics en Google Ads.

Profiteer van de kennis en ervaring die ik de afgelopen twintig jaar heb opgedaan. 

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Dit zegt Jopie:

Dit zegt Patricia:

× Hoe kan ik je helpen?