Website Kaasboer Siebren

Webshop voor kaas, zuivel, vleeswaren en meer

Al meer dan 16 jaar rijdt Kaasboer Siebren door Friesland, de Noord-Oost polder en een stukje Overijssel met haar assortiment. Het assortiment bestaat uit 70 verschillende soorten kaas, vers gebrande noten, vleeswaar van de slager, verse salades, luxe koeken & gebak, scharreleieren en brood.

Menno van Kaasboer Siebren belde mij en wilde graag een webshop naast het verkopen van zijn producten tijdens de routes met zijn kaasbus. Corona zorgde ervoor dat hij deze stap maakte naar online verkoop. Hiermee kan hij een grotere doelgroep bereiken, ook buiten Friesland. Klanten kunnen nu kiezen voor afhalen bij de kaasbus of laten verzenden per post. 

De website moest gebruiksvriendelijk en zijn assortiment moest overzichtelijk in beeld gebracht worden met eigen gemaakte foto’s.

De website is zowel voor pc als mobiel responsive vormgegeven. Ook was het belangrijk dat er een postcode checker op de site kwam. Zo kunnen bezoekers kijken wanneer de kaasbus bij hun door het dorp rijd, om vervolgens de bestelde producten op te kunnen halen.

Voor de mobiele bezoekers van de webshop is er ook een WhatsApp functie toegevoegd. Er kunnen vragen gesteld worden of producten gekocht.

Review

Menno Dijkstra

Karin van Graphic Fish is een professional in haar vak en heeft een webshop voor Kaasboer Siebren gemaakt: www.kaasboersiebren.nl. Het was een heel proces, wat naar volle tevredenheid is afgerond. Het is fijn dat de website door onszelf bijgehouden kan worden. 

Toen wij vorig jaar contact opnamen met Karin, snapte ze meteen wat wij bedoelden en wat wij nodig hadden. Binnen een korte tijd stond het eerste ontwerp klaar. 

We hebben na oplevering regelmatig contact en zijn een mooie samenwerking gestart. 

Of het nu om grafische vormgeving of webdesign gaat, je kan bij Graphic Fish terecht. Wij kunnen Karin altijd bellen om even te sparren of als er een probleem is. Ze lost het dan snel voor ons op. Heel fijn die flexibiliteit en het professioneel contact! Bedankt.

Haal jij al alles uit je website?