Betaalbare Webdesigner & Grafisch vormgever | Graphic Fish Friesland

Haal jij al meer uit je website?

Webdesign voor ondernemers die online gezien willen worden.

Gebruiksvriendelijke WordPress Website

Graphic Fish als webdesigner

Wat het doel van je website ook is, bezoekers moeten alles direct kunnen vinden. Zonder dat ze zelf over de volgende stap moeten nadenken. Naast het toepassen van deze gebruiksvriendelijkheid is er meer waar je op moet letten bij webdesign.

Een website is dynamisch met wisselende content. Daarom moet de website op elk apparaat goed getoond worden. Je website is hiermee veel meer dan een online visitekaart. 

Laat jij met je website de juiste indruk achter?

Hoe zou het voor je zijn…​​

  • Jouw website altijd perfect getoond wordt?
  • Je bezoeker snel kan vinden wat hij of zij zoekt?
  • Als je zelf niet hoeft te gaan knutselen?
  • Het jou dus veel minder tijd kost?
  • Er geen twijfels meer zijn over je huidige website?
  • De klant jou belt voor je dienst of product?
  • Jij over al deze dingen niet hoeft na te denken?

Klinkt dit als muziek in je oren?

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan heb ik voor elk budget  een WordPress website op maat. Jij hebt voortaan geen zorgen meer om je bedrijf online zichtbaar te krijgen.

Wil je wel zelf aan de slag, maar heb je hulp nodig? Ik help je graag een handje.

Als grafisch vormgever weet ik hoe beeld en layout werken en wat er voor nodig is om je website hoog in de zoekresultaten te krijgen. Je krijgt niet alleen een website die er prachtig uitziet, maar je komt ook hoog in Google.

Een website maken een eitje?

Meer dan het maken van een mooi plaatje

Een WordPress website maken lijkt misschien makkelijk, maar dat is eigenlijk alleen het beheer. Een responsive website bouwen en de vormgeving ervan is andere koek. Je website professioneel in elkaar zetten is meer dan even een template vullen. 

Hoe kom je in Google of verschijn je op Google Maps? Niet vindbaar zijn betekent concreet voor jou geen klanten. Als zij niet weten dat jij bestaat, kopen ze jouw product of dienst niet. 

Je wilt graag snel online vindbaar zijn en met je bedrijf een vliegende start maken. Daarom probeer je zelf “even” een website te maken.  Dat is zeker een goed plan! Want een bedrijf kan niet zonder een goede website. Tijdens de uitvoering van je plan loop je echter tegen verschillende problemen en vragen aan.

Geen ingewikkeld gedoe​​

Ik help je altijd verder, ook na oplevering

Na oplevering van je de website wordt het geen ingewikkeld gedoe. Je kunt je website zelf eenvoudig bijhouden via een gebruiksvriendelijke pagina in WordPress. Ik leg je stap voor stap uit hoe dat moet. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Ik geef je daarnaast ook SEO tips waarmee je pakkende teksten schrijft voor jouw pagina’s. Zo blijft jouw website na oplevering ook vindbaar in Google.

Heb je een bestaande website en is deze toe aan een opfrisbeurt? Of wil je dat website een mobielvriendelijk design krijgt? Schakel mij dan in. Dan zorg ik ervoor dat je website meegroeit met de ontwikkelingen van het internet en dat van je bedrijf. Het kan betaalbaar en deskundig. Je website is altijd op maat gemaakt, dus geen standaard design.

Klant aan het woord

Klant aan het woord​