Haal jij al meer uit je website?

Webdesign voor ondernemers die online gezien willen worden.

Gebruiksvriendelijke website

Graphic Fish als webdesigner

Wat het doel van je website ook is, bezoekers moeten alles snel kunnen vinden. Zonder dat ze zelf over de volgende stap moeten nadenken. Naast het toepassen van deze gebruiksvriendelijkheid is er meer waar je bij webdesign op moet letten.

Een website moet op elk apparaat goed getoond worden. Je website is veel meer dan een online visitekaart. 

Laat jij met jouw website de juiste indruk achter?

Waarom investeren in een doordachte website?

Haal alles uit je website en word online zichtbaar

Een bedrijf kan niet zonder een website. Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een website. Meestal is de reden hiervoor om de kosten te drukken.  Heb jij zelf alle kennis in huis om je website te ontwerpen? Doe dat dan. Bedenk wel dat je risico loopt niet alles er uit te halen wat er in zit. Goedkoop je website online zetten is een meevaller, maar krijg je ook daadwerkelijk (de juiste) klanten op je website?

Niet alleen het design is belangrijk bij het maken van je website. Ook de interface, gebruikerservaring, klantreis en marketing zijn noodzakelijk voor een goed resultaat. Laat mij je helpen met een doordachte website. Zet je bedrijf écht op de kaart!

Wil je het maximale uit je website halen? Klik en bestel jou pakket. Hieronder staan alle tarieven. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe zou het voor je zijn…​​

Klinkt dit als muziek in je oren?

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan heb ik voor elk budget een WordPress website op maat. Jij hebt voortaan geen zorgen meer om je bedrijf online zichtbaar te krijgen. De tijd die je hiermee wint, kun je besteden aan je klanten en diensten.

Wil je wel zelf aan de slag, maar heb je hulp nodig? Ik help je graag een handje.

Als grafisch vormgever weet ik hoe beeld en layout werken en wat er voor nodig is om je website hoog in de zoekresultaten te krijgen. Je krijgt niet alleen een website die er prachtig uitziet, maar je komt ook hoog in Google.

Geen ingewikkeld gedoe​​

Ik help je altijd verder, ook na oplevering

Na oplevering van je de website wordt het geen ingewikkeld gedoe. Je kunt je website zelf eenvoudig bijhouden via een gebruiksvriendelijke pagina in WordPress. Ik leg je stap voor stap uit hoe dat moet. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Ik geef je daarnaast ook SEO tips waarmee je pakkende teksten schrijft voor jouw pagina’s. Zo blijft jouw website na oplevering ook vindbaar in Google.

Heb je een bestaande website en is deze toe aan een opfrisbeurt? Of wil je dat website een mobielvriendelijk design krijgt? Schakel mij dan in. Dan zorg ik ervoor dat je website meegroeit met de ontwikkelingen van het internet en dat van je bedrijf. Het kan betaalbaar en deskundig. Je website is altijd op maat gemaakt, dus geen standaard design.

Klant aan het woord

Klant aan het woord​

Scroll naar top