WordPress Website op maat laten maken | Graphic Fish

Hierom kies je voor Graphic Fish

Hanneke Zumker
Hanneke Zumker
Eigen Kracht Coaching
Lees verder
Karin heeft mijn website ontworpen en gebouwd, is bezig geweest met mijn huisstijl, heeft me geadviseerd over mijn vindbaarheid op google en diverse ontwerpklussen gedaan. Ik ben zeer blij met het resultaat. Karin is erg creatief en zoekt altijd naar het gouden randje, zodat je een uniek ontwerp krijgt dat past bij je bedrijf. De reden dat ik al jaren met haar samenwerk, is dat het met Karin enorm leuk samenwerken is. We hebben ook een hoop lol gehad. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Kikkienanje van den Brink
Kikkienanje van den Brink
Bedrijvig in Bewustwording
Lees verder
Karin Willekes.... het is heel bijzonder, maar ze maakt precies wat je hebben wilt. Bijvoorbeeld ontwerpen van visitekaartje of het maken van certificaten. Je kunt het ECHT aan haar overlaten!! Snel, voordelig en professioneel! Ook denkt ze mee en kun je gebruik maken van haar ervaring en expertise. De communicatie gaat vlot. Kortom: Fijn om mee samen te werken! Dus neem contact met haar op!! En je krijgt wat je voor ogen hebt als het gaat om websites/ vormgeven van boeken en alle andere marketing ontwerpen. Ik beveel haar van harte aan. Hartelijke groeten, Kikkienanje van den Brink, Bedrijvig in Bewustwording.
Andries van der Veen
Andries van der Veen
Beleggingsconsultants
Lees verder
Prettige samenwerking met Karin Willekes door haar creatieve vormgeving, snelle en accurate werkwijze. Laagdrempelige manier van persoonlijk contact, waarbij afspraken worden nagekomen en aanpassingen snel worden verwerkt. Naast de website ook erg tevreden over de gemaakte visitekaartjes. Geef in woord en gebaar aan wat je wilt en Karin is in staat om er visueel maatwerk van te maken.
Gerlof de Boer
Gerlof de Boer
Mr.Farmer bv
Lees verder
Karin heeft een goede feel voor het omzetten van een idee naar een ontwerp!
Jorrit Wassenaar
Jorrit Wassenaar
Demo Rent
Lees verder
Een prima en vakkundig bedrijf! Korte lijnen en snelle (af)levertijden, een echte aanrader. Graphic Fish heeft intussen verscheidene brochures voor ons bedrijf Hydraram ontworpen en gedrukt. Onze reeds bestaande huisstijl is moeiteloos overgenomen door door deze vakkundige ontwerpstudio.
Jopie Heijmans
Jopie Heijmans
Ontcijferd
Lees verder
Sinds 10 jaar klant. Ik ken Karin als enthousiaste, ondernemende, veelzijdige, betrouwbare, inventieve vakvrouw. Vaak krijg ik complimenten over mijn website, visitekaartje, briefpapier, flyers, moodborden, logo en ander drukwerk. Alleen maar goeie ervaringen met Graphic Fish. Al gauw heb je een klik met Karin. Dit komt vooral omdat zij aandacht besteed aan dingen waar jij niet zo gauw aan denkt. De resultaten zijn altijd meer dan je verwacht. Nooit eenvoudig, snel en afspraak is afspraak.
Patricia van Kammen
Patricia van Kammen
Beauty Pearl
Lees verder
Ik ben al 9 jaar klant bij Graphic Fish en nog nooit teleurgesteld geweest. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Alle eindresultaten zijn geweldig! Door Karin haar creativiteit wordt je product echt een blikvanger. Soms zorgt zij ook net voor het ontbrekende puzzelstukje.
Previous
Next

Wat kun je verwachten?

Onderscheid je van de concurrent

  • Doordacht design en betaalbaar drukwerk
  • Complete visuele identiteit van A tot Z
  • Een onderscheidend ontwerp dat past bij je doelgroep
  • Klanten en prospects vinden je snel op internet
  • Geen ingewikkeld gedoe, ik help je altijd verder
  • Geen technische kennis nodig
  • Eén aanspreekpunt, flexibel en altijd duidelijk
  • Gratis SEO tips & support
  • Betaalbaar drukwerk
  • Altijd maatwerk
Website Motivatie Analyse
× Hoe kan ik je helpen?