Graphic Fish als online marketeer

Met je website worden

Optimaliseren van je website voor zoekmachines
ZoekmachineOptimalisatie (SEO) en AdWords (SEA) zijn belangrijk en van toegevoegde waarde voor het goed vinden van je website. Samen met jou zet ik de campagnes op en bespreken wij waar je graag op gevonden wilt worden. Een hoge positie in Google kan ik helaas niet garanderen. Maar ik doe zeker mijn best om je website zo hoog mogelijk in de ranking te laten verschijnen. Je positie is afhankelijk van vele factoren en berekeningen die door Google worden gemaakt.

Hoger in de zoekresultaten van Google
ZoekmachineOptimalisatie is de website optimaliseren voor het vindbaar maken van de gemaakte pagina’s in de gratis zoekresultaten van zoekmachines.

beter gevonden worden met je website

Online Adverteren met AdWords
Met het instellen van een campagne bij Adwords worden er advertenties gemaakt met als doel dat je website meer wordt bezocht en hoger scoort in Google. Als er op de advertentie geklikt wordt, dan moet er pas voor betaald worden. Samen stellen wij in welk budget je maandelijks wilt gebruiken voor het adverteren met AdWords. Krijg meer leads en naamsbekendheid en start vandaag nog met het opzetten van AdWords.

4 (80%) 1 vote[s]