Graphic-Fish-betaalbare-vormgeving-webdesign-nes-friesland-slider

Grafische vormgeving

Met grafisch ontwerp identiteit geven aan je bedrijf

grafisch ontwerp friesland, groningen, huisstijl long island companyGraphic Fish is inzetbaar voor betaalbaar grafisch ontwerp en werkt vanuit Akkrum-Nes, Friesland. Je kan bij mij terecht voor een complete huisstijl van logo tot vlaggen. Alle onderdelen van een huisstijl, zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen kan ik voor je uitwerken, zodat alle uitingen van je bedrijf dezelfde identiteit en herkenbaarheid uitstralen. Je huisstijl is de identiteit van je bedrijf.

Elke organisatie heeft een logo nodig en dit zorgt voor herkenbaarheid. Als bedrijf kom je goed voor de dag met een professioneel ontworpen huisstijl. Een goed ontwerp blijft hangen, en kan net die paar extra klanten opleveren die je nodig hebt! Een huisstijl kan bestaan uit o.a. briefpapier, volgvellen, stickers, advertenties, presentatiemateriaal, belettering voor pand en auto, posters of pennen. 

Creatief, betaalbaar en kwaliteit

Bij Graphic Fish kan je voor elke grafische klus aankloppen met de garantie voor creativiteit en kwaliteit voor een betaalbaar tarief. In mijn ogen zijn creativiteit en fantasie eindeloos en kan in al het drukwerk worden toegepast. Ga je voor eenvoud, modern, klassiek, speels of uniek? Het maakt niet uit, ik ontwerp in alle stijlen binnen alle branches. Daarbij is kwaliteit en goed advies ook belangrijk en zal ik er voor zorgen dat er een goed verzorgd product bij je wordt afgeleverd. 

flyers grafisch ontwerp ontcijferd enneagramcoachingPrinten en drukwerk

Het voordeel van printen is dat je vanaf 1 exemplaar al kunt bestellen. De digitale print is tegenwoordig kwalitatief bijna net zo mooi als drukwerk. Bij drukwerk worden er per gebruikte kleur platen gemaakt, waarmee op een drukpers het drukwerk wordt gefabriceerd. Hierdoor kan prijstechnisch vanaf een hoger aantal pas gedrukt worden. Voor zowel drukwerk als print geldt hoe meer je afneemt hoe voordeliger de stukprijs wordt.

Inbindtechnieken & Veredelingstechnieken

Er bestaan diverse methoden om drukwerk of print in te binden. De meest bekende is het nietje. Echter kan er veel meer. Je kan het zo bijzonder maken als je zelf wilt. Bekijk voorbeelden op deze Pinterest pagina.

Het is mogelijk om je drukwerk nog mooier te maken. Het veredelen van drukwerk, noemen we dat. Denk hierbij aan een folie, laminaat of lak. Bekijk op mijn Pinterest pagina de verschillende technieken.

Er bestaan speciale technieken die een extra bijzonder tintje aan je drukwerk geven. Diepte, letterpress, reliëf, lasercutting, slitten of stansen maken er specialistisch drukwerk van. Bekijk ook hiervan voorbeelden op mijn Pinterest pagina.

Ik ben inzetbaar voor voordelig grafisch ontwerp in Friesland en lever in heel Nederland. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of plaats een order.

 

  grafisch ontwerp van dealerbrochure hydraram friesland         graphic-fish-flyer-ontwerp-in-friesland

 

Grafisch ontwerp Friesland voor spel of cursusmateriaal

Ik ben ook inzetbaar voor voordelig webdesign in Friesland en lever in heel Nederland.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan